Managed hosting door True

Copaco Nederland vernieuwt webomgeving

 

Vanaf heden heeft Copaco Nederland een nieuwe website en webshop. In deze nieuwe webomgeving is het aanbod van McDOS en Copaco Nederland geïntegreerd.

De webomgeving heeft een nieuw uiterlijk gekregen en het gebruiksgemak en de informatievoorziening voor bezoekers zijn verbeterd. De komende maanden wordt de webomgeving verder uitgebreid met een aantal nieuwe functionaliteiten.

Verhoogd gebruiksgemak
"Met de nieuwe webomgeving hebben onze partners in één click toegang tot het complete assortiment, inclusief Licentieweb en alle belangrijke informatie", vertelt Iwan Kuijpers, algemeen directeur bij Copaco Nederland. "Ook het nieuwe design van de website en webshop draagt bij aan een verbeterd gebruiksgemak; de navigatie en voroal de zoekfunctionaliteit zijn een stuk verbeterd".
"Qua informatievoorziening en marketing is de nieuwe webomgeving een grote vooruitgang", aldus Kuijpers. "Partners kunnen zelf hun interessegebieden kiezen en doorlopend wijzigen. Op deze manier ontvangen zij alleen relevante informatie. In de nieuwe webomgeving heeft iedere fabrikant een eigen pagina met merkspecifieke informatie, nieuws en acties."

Speciale openingsacties
Speciaal voor de opening van de webomgeving wordt de komende weken gestunt met zogenaamde ‘Hotdeals'. Dit zijn spectaculaire kortingsacties die dagelijks wisselen. De nieuwe webomgeving is te bereiken via www.copaco.nl.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3038761). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.