Managed hosting door True

Iron Mountain Digital werkt samen met sevenP

 

Iron Mountain Digital, specialist in Storage-as-a-Service voor back-up en opslag van digitale data en onderdeel van Iron Mountain, Incorporated (NYSE: IRM), is een distributiesamenwerking in Nederland aangegaan met sevenP, leverancier van online applicatiediensten.

sevenP wordt hiermee Iron Mountain Digital-hostingpartner en biedt online back-updiensten aan resellers aan. Dit doet sevenP in zijn eigen datacenter met LiveVault van Iron Mountain Digital. Deze constructie zorgt ervoor dat de back-ups eenvoudig toegankelijk zijn in geval van dataverlies bij een klant, of dit nu veroorzaakt wordt door diefstal, een virus, hardwarecrash, hackaanval of gebruikersfout. LiveVault is uiterst geschikt voor bedrijven die op zoek zijn naar een solide en betrouwbare gehoste oplossing voor back-up en opslag van hun data. Resellers kunnen nu bij sevenP terecht voor een licentie die de back-up van a tot z verzorgt als Storage-as-a-Service.

Net als Iron Mountain Digital focust sevenP op kwalitatief hoogstaande dienstverlening. Het product en het dienstenportfolio van Iron Mountain Digital, in het bijzonder LiveVault serverback-up, passen perfect in de strategie van sevenP om oplossingen te leveren met een optimale prijs-kwaliteitverhouding. LiveVault is dé oplossing voor back-up- en recovery-activiteiten voor het mkb, een sector waar deze samenwerking zich sterk op richt.

"Iron Mountain Digital besteedt bijzonder veel tijd en aandacht aan zijn productontwikkeling. Daardoor levert het bedrijf state-of-the-art technologie. Voordat een product of nieuwe versie van een product in de schappen komt, test Iron Mountain Digital deze uitvoerig", zegt Gert Lunenborg, algemeen directeur van sevenP. "Daarom hadden we direct zo'n sterke klik. Beide partijen streven continu naar de beste dienstverlening. Ik ben er dan ook van overtuigd dat deze samenwerking een groot succes wordt."

"We zijn erg verheugd over onze samenwerking met sevenP. We zijn eensgezind in ons streven naar betrouwbare en betaalbare back-up- en recovery-diensten voor het mkb. Daarom kunnen we deze sector samen perfect bedienen. sevenP heeft uitgebreide kennis van, en ervaring met LiveVault en levert hierdoor de ondersteuning die de klant verwacht", zegt Margriet Hoving, Channel Manager Benelux bij Iron Mountain Digital.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3030692). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.