Managed hosting door True

Presentatie Met IBM Power Systems

 

Op 10 september zullen IBM en Vision Solutions hun visie op high-availability oplossingen voor IBM Power Systems presenteren aan Nederlandse vakgenoten. Sprekers zijn IBM adviseur Martin Jurgens en Vision Solutions CEO Nicolaas Vlok.

Met IBM Power Systems kunnen meerdere applicaties onder één server geplaatst worden, maar dit vereist ook een oplossing die maximale beschikbaarheid van de bedrijfsprocessen garandeert. Op het jaarlijkse IT seminar van PST Business Solutions presenteren de bedrijven hun visie op de oplossing die dit tot een kinderspel maakt.

Nederland telt inmiddels circa 3.000 IBM Power Systems gebruikers. De introductie van dit systeem betekende dat Linux, AIX en System i (AS/400) onder één server geplaatst konden worden. Een effectieve oplossing voor vele organisaties die met zeer uiteenlopende applicaties moeten werken en waarbij hoge beschikbaarheid van processen prioriteit heeft.

Het jaarlijkse IT seminar van PST Business Solutions wordt geopend door Vision Solutions' CEO Nicolaas Vlok. Vision Solutions ontwikkelde een gebruiksvriendelijke oplossing die de hoogste beschikbaarheid van bedrijfsprocessen kan garanderen. Vlok was de jongste CEO ooit die zijn bedrijf in Zuid-Afrika naar de beurs bracht en heeft, door zijn scherpe visie op IT en Business, Vision Solutions tot één van de succesvolste spelers op deze markt gemaakt.


Innovatie door samenwerking
IT innovaties staan in steeds nauwere relatie met ontwikkelingen in het bedrijfsleven. Dat is ook de reden waarom de tweede spreker op het seminar, Martin Jurgens, adviseur bij IBM, deel uitmaakte van het door de overheid geïnitieerde Innovatieplatform. Jurgens zal op het seminar zijn visie geven op het belang van hoge beschikbaarheid in relatie tot moderne en toekomstige IT initiatieven.


Het seminar zal op 10 september plaatsvinden op Rotterdam Airport. PST Business Solutions heeft nog een aantal plaatsen beschikbaar. Inschrijven voor het seminar kan tot 1 september via www.pst.eu/takeoff .

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3030442). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.