Managed hosting door True

Steven Dahlin EMEA sales director Compellent

 

Compellent Technologies kondigt de benoeming aan van Steven Dahlin tot EMEA sales director. Deze benoeming is het gevolg van de snelle expansie van Compellent in Europa.

Dahlin is sinds 2005 werkzaam bij Compellent en bekleedde eerder de functie van business development manager voor de Benelux-regio. Hij rapporteert aan Andy Hardy, managing director International Sales.
In zijn nieuwe functie wordt Dahlin verantwoordelijk voor het verder uitbouwen en ondersteunen van de verkoop van Compellents netwerk storage oplossing, Storage Center. Verder krijgt hij een belangrijke rol in het versterken van Compellent's interne, pan-Europese team van business development managers en storage architecten. Samen ondersteunen zij het 100 procent indirecte verkoopmodel van Compellent.
De benoeming van Dahlin is het gevolg van de groei van Compellent. Gartner noemde onlangs voor het derde opeenvolgende jaar het bedrijf als snelst groeiende block-based external storage-leverancier. Compellent zag in 2008 een inkomensstijging van 69 procent.

Dahlin richtte zich tijdens zijn 14-jarige carrière sterk op de internationale verkoop en ontwikkeling van het resellerkanaal. Eerder heeft hij senior functies bekleed bij technologiebedrijven, waaronder Multi-Tech Systems en Shavlik Technologies. Hier was hij eveneens verantwoordelijk voor het uitbouwen van multi-nationale distributiekanalen in Europa.
Andy Hardy over de benoeming van Dahlin: "Stevens uitgebreide ervaring in het Europese kanaal en zijn grondige kennis van de storage-industrie zullen een sleutelrol spelen bij het verder uitbreiden van Compellents Europese resellers. In de huidige economische situatie benaderen bedrijven it op een andere manier. Heel snel omarmen ze oplossingen die datacenters virtualiseren, hardware en stroomverbruik verminderen en het databeheer vereenvoudigen. We zullen ons sales en technisch support team verder uitbreiden als de vraag naar onze opslagoplossing blijft groeien."
In de afgelopen drie jaar heeft Compellent tientallen nieuwe business partners aangeworven in Europa. Compellents business partners genieten van een enkel channel "assisted sales" model.
Andy Hardy benadrukt: "In tegenstelling tot andere SAN-aanbieders, die gebruikmaken van resellers voor distributie maar vaak met hen in competitie zijn via direct sales, maakt Compellent geen gebruik van direct sales en legt de focus op het begeleiden van partners bij het verkoopproces."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3018782). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.