Managed hosting door True

Backup-Connect neemt activiteiten DocSafe over

 

Backup-Connect, full service leverancier van online backup diensten, heeft de online backup activiteiten overgenomen van DocSafe. DocSafe leverde de dienst online backup voornamelijk aan ondernemingen binnen de eerstelijns gezondheidszorg en het MKB.

De overname is al uitgevoerd en alle klanten zijn al succesvol gemigreerd naar het datacenter van Backup-Connect. Dankzij een goede samenwerking tussen DocSafe en Backup-Connect is dit zonder hinder bij de klanten, of onderbreking van de dienst gebeurd.
Backup-Connect is momenteel met verschillende bedrijven in onderhandeling over de overname van bestaande online backup diensten. Bedrijven kijken in deze tijd kritisch naar zichzelf en keren terug naar de basisdienstverlening. Hier verdienen ze het meeste aan. Voor veel ICT bedrijven is het uitbesteden van de online backup bij Backup-Connect veel rendabeler en betrouwbaarder dan het zelf opstarten van een backup-dienst.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3012168). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.