Managed hosting door True

Acer acties bij Actebis

 

Distributeur Actebis is vanaf maandag 3 augustus officieel distributeur van Acer. Heel de maand augustus heeft Actebis speciale introductie acties lopen.

Resellers betalen namelijk, in de actieperiode, geen verzendkosten als ze een Acer order plaatsen. Daarnaast wordt iedere werkdag een Acer mini-notebook verloot onder alle geplaatste orders, want in augustus zijn de Acer ordernummers namelijk lotnummers. Om het voor klanten nog interessanter te maken wordt er in de eerste week van augustus ook nog een extra aanbieding aangeboden door Actebis. Op www.actebis.nl kunnen resellers alles lezen over deze introductie acties.

"Wij zijn bijzonder verheugd met deze samenwerking en bieden daarom onze klanten heel de maand augustus geweldige acties", zegt Egbert Putmans, Managing Director van Actebis. "Met deze uitbreiding bieden wij reselllers een nog completer assortiment van notebooks, desktops, TFT-schermen en Beamers en dat willen wij onze klanten graag direct laten ervaren."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3012088). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.