Managed hosting door True

Fujitsu garandeert marge van 5% aan partners

 

Vanaf 3 augustus 2009 garandeert Fujitsu Technology Solutions Nederland haar partners 5% extra marge op de verkoop van PRIMERGY Servers en ETERNUS Storage producten.

Op deze producten biedt Fujitsu Technology Solutions standaard al een marge die boven het marktgemiddelde ligt. Deze extra marge is volledig in lijn met de nieuwe partnerstrategie die Fujitsu Technology Solutions in juni 2009 aankondigde. Het bedrijf wil drie doelstellingen realiseren: (1) haar partners helpen tijdens deze economische recessie, (2) committed Fujitsu partners belonen en (3) nieuwe partners aantrekken.

Het ‘5% bonus marge' programma loopt van 3 augustus tot en met 31 oktober 2009 en is geldig op alle Built To Order & Value4You PRIMERGY Servers & ETERNUS Storage producten. Partners kunnen de 5% bonus marge na orderbevestiging eenvoudig bij Fujitsu Technology Solutions aanvragen. De verdiende totale som ‘bonus marge' wordt na afloop van het programma gecrediteerd. Resellers kunnen terecht bij hun distributeurs voor meer informatie over dit programma.

Frans Hopstaken, Sales Manager SME/Channel: "Partners hebben behoefte aan een leverancier die hen begrijpt. Wij bieden onze partners support op gebied van pre-sales en technologie. Daarnaast bieden wij hen in deze moeilijke tijden programma's aan zoals de gegarandeerde marge om hen te helpen."

Sinds de transformatie naar Fujitsu Technology Solutions eerder dit jaar, is het bedrijf constant op zoek naar extra inspanningen om haar partners te helpen bijkomende commerciële slagkracht te ontwikkelen binnen een zeer competitieve markt. Gratis partnertrainingen, ongewijzigde contracten, partnermeetings, loyalty-programma's, ... zijn hiervan enkele voorbeelden.

Al deze initiatieven moeten bijdragen om het aantal gecertificeerde channelpartners in Nederland uit te breiden met 33 procent, om de wereldwijde verkoopdoelstellingen voor servers te realiseren en om het marktaandeel in 2012 met meer dan 10 procent te doen stijgen.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3010342). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.