Managed hosting door True

CommVault trekt meer partners aan

 

CommVault, leverancier van backupoplossingen, schroeft zijn activiteiten met partners op. Zo zijn er de laatste tijd meer partners actief en heeft de Amerikaanse softwareleverancier meer mensen in Nederland aangenomen.

Dit zegt Herman Doorn, channel manager van CommVault. Een paar jaar geleden werkte CommVault met een achttal partners. Nu zijn er dat in middels meer dan twintig. Toppartners zijn onder andere ISIT, PQR en Sylis. Doorn: "CommVault wordt geheel indirect verkocht. Vijftig procent gaat via tier 1 partners, de andere vijftig procent via Tier-2 partners. In Nederland zijn er twee channel managers actief en een oem-manager voor Dell, HDS, Bull en Sun. In totaal werken bij CommVault Nederland 12 mensen, onlangs zijn er 2 mensen aangenomen. Doelgroepen van CommVault zijn onder andere de middenmarkt, overheid, onderwijs en service providers die datacenters hosten. Het gaat hierbij vooral om klanten met grote it-omgevingen. Resellers kunnen goed verdienen op verkoop, installatie en services. "

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3006676). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.