Managed hosting door True

Cisco programma 'Ahead Of The Curve'

 

Cisco zet volgens een Amerikaanse VAR een partnerprogramma op genaamd 'Ahead Of The Curve'. Deze is erop gericht om Cisco resellers deals te laten winnen tegen HP ProCurve. Cisco zegt intussen niet te werken aan price-matching initiatief om ten koste van alles te winnen van HP ProCurve.

Dit meldt de Amerikaanse CRN. Hoewel Cisco tegenspreekt dat er geen prijsacties komen om deals te winnen van HP ProCurve, zeggen Amerikaanse Cisco partners dat ze meer aantrekkelijke aanbiedingen moeten doen tegen HP ProCurve, kosten van het kost. Cisco wil geen deals meer verliezen op prijs. Partners vrezen voor minder marges.

Cisco zegt zijn partners te ondersteunen met speciale programa's, zoals Core Accelerator en Navigate To Accelerate. Hierbij steunt Cisco zijn partners met hogere marges en helpt hen de economische recessie door.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2990495). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Reacties

interessant: een marktleider (netwerkcomponenten) die een attack strategie voert tegen een (weliswaar grootste en snel groeiende), maar veel kleinere concurrent. Meestal is dat andersom. Wat zegt dat over de producten (vergelijkbaar dus?) en de prijs die ervoor werd/wordt gevraagd (onnodig hoog?).

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.