Managed hosting door True

NetApp benoemt PQR tot Partner of the Year

 

PQR, leverancier van ICT-infrastructuren met focus op Server & Storage, Virtualisatie en Applicatiebeschikbaarheid, ontving gisteren tijdens het jaarlijkse channel kick-off evenement in Cruquius de prestigieuze award van NetApp Partner of the Year.

PQR ontving deze award als bekroning voor uitzonderlijke prestaties en de uitstekende samenwerking en de daardoor sterk gestegen groei in omzet van NetApp oplossingen.

Ontving PQR vorig jaar nog de award voor Fastest Growing Partner of the Year, dit jaar mocht PQR de award voor Partner of the Year in ontvangst nemen. PQR beschikt over een toegewijd team van ervaren professionals. Als NetApp Platinum Partner beschikt PQR vanzelfsprekend over de benodigde certificeringen. De PQR server-, storage- en backupconsultants onderscheiden zich door de inbreng van een brede kennis van infrastructuren in zijn totaliteit. Het ontwerpen én implementeren van een virtueel datacenter, van storage tot end-to-end virtualisatie behoort tot onze specialismen. Onze multivendor positie versterkt onze propositie: de klant krijgt wat het beste bij hem past.

Mark Olij, NetApp program manager van PQR: "We zijn erg trots op deze erkenning. De combinatie van PQR als storage specialist met Netapp als datamanagement specialist is zeer succesvol. Onze consultants kennen alle ins en outs van het NetApp-portfolio en zijn in staat de oplossingen van NetApp in te passen in de meest geavanceerde ICT-infrastructuren. PQR is dan ook zeer vereerd met deze waardering van Netapp!"

Victor Schmitz, VIP Channel Manager van NetApp Nederland, is verheugd de award van Partner of the Year aan PQR te kunnen toekennen: "Deze erkenning onderstreept de succesvolle relatie tussen NetApp en PQR. De award heeft PQR verdiend vanwege de behaalde resultaten, de kennis en expertise binnen de organisatie en met name de drive die zij hebben aangetoond om met Netapp goede resultaten neer te zetten."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2984733). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.