Managed hosting door True

SNE distribueert QStar

 

Qstar Technologies, leverancier van archiverings- en data beheer oplossingen, heeft SNE aangesteld als officieel distributeur van QStar oplossingen voor de Nederlandse markt.

Middels de overeenkomst krijgt SNE toegang tot het complete productportfolio aanbod van QStar, bestaande uit software applicaties en appliances voor beheer, opslag en archivering van belangrijke gegevens en informatie.

Met de QStar SntryStr appliances en QStar HSM/DDR software wil SNE zich duidelijk positioneren als leverancier van archiverings oplossingen. Deze producten zijn specifiek ontwikkeld om duurzame opslag van kritische data op een efficiënte en betaalbare wijze in te vullen, waarmee de continuïteit van een organisatie mee ondersteunt wordt en tegelijkertijd aan wettelijke eisen voor data retentie voldaan kan worden.

"Voor QStar is het aanstellen van SNE een zeer belangrijke stap vooruit, ook vanwege de zeer goede reputatie die zij in Nederland geniet als leverancier van data management concepts. Die wordt bevestigd door de snelle start die we met SNE maken, er wordt nu al aan belangrijke opportunities gewerkt" zegt Dirk Jan Vermeulen, regional sales director bij QStar. "SNE onderscheidt zich in de markt door hun focus, gebalanceerde portfolio en diepgaande kennis. Zij verdienen dan ook de benaming van Value Added Distributor, iets wat momenteel moeilijk te vinden is. Hun expertise en diensten zijn een echte meerwaarde voor hun partners en eindgebruikers."

"SNE is zeer selectief als het gaat om de keuze van producten en leveranciers" legt René Feijen uit, de Country Manager van SNE. "Onze zakelijke filosofie is om een kleiner aantal leveranciers te vertegenwoordigen, maar elk met een duidelijke waarde propositie en complementair is binnen het totale aanbod van SNE. De QStar archiverings oplossingen voldoen aan deze criteria op alle fronten. Wij zien een duidelijke en groeiende vraag in de markt naar professionele archivering, die SNE met QStar uitstekend kan invullen. Oplossingen als de SntryStr appliances en de HSM en DDR software helpen organisaties om op efficiënte wijze hun data opslag resources te optimaliseren en daarbij een bewezen basis vormen voor lange termijn data opslag."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2975808). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.