Managed hosting door True

Copaco Nederland krijgt EMC ASN status

 

Copaco Nederland is als distributeur in Nederland benoemd door EMC tot Authorised Services Network (ASN) partner op het gebied van consolidatie.

Met het behalen van deze status is Copaco Nederland geautoriseerd om zelfstandig installaties en implementaties uit te voeren voor CLARiiON oplossingen. Het ASN partnership past binnen de strategie van Copaco Nederland om resellers meer toegevoegde waarde te bieden door het aanbieden van complete end-to-end oplossingen.

Met het behalen van deze certificering kan Copaco Nederland haar resellers naast een ruim assortiment aan hardware-, software- en supportmogelijkheden van EMC, ook een uitgebreid dienstenportfolio aanbieden. Dit portfolio bestaat uit consultancy-, installatie- en implementatiediensten.

EMC Nederland content met status Copaco
"Copaco heeft de laatste jaren veel geïnvesteerd in EMC Velocity opleidingen. Aangezien we dezelfde visie hebben op het gebied van informatie-infrastructuren, zijn we content met de ASN status die Copaco verworven heeft. De toegevoegde waarde die Copaco de resellers en klanten, dankzij de verkregen expertise en hun niveau van dienstverlening, kan bieden is ook voor onze positie in zowel midmarket als channel van groot belang", aldus Michel Schrok, Channel Manager van EMC Nederland.

Copaco gaat verder met EMC-certificering
"Het behalen van de ASN-status is voor Copaco Nederland slechts een begin", aldus Boris Goddijn, Business Manager van Copaco Business Services. "De komende maanden zullen we doorgaan met het verder opleiden en certificeren van onze consultants en engineers op het gebied van EMC. De focus zal daarbij worden gelegd op backup, virtualisatie en NAS-oplossingen", aldus Goddijn, die benadrukt dat Copaco ook op andere gebieden haar resellers verder wil ondersteunen bij de verkoop van EMC.

"Met ons Competence Center kunnen we de reseller ook in de presalesfase ondersteunen met productdemonstraties en - presentaties. Daarnaast kan onze PRECONFIG-afdeling een groot deel van de installatie- en implementatiewerkzaamheden al bij Copaco Nederland uitvoeren, waardoor de werkzaamheden op de locatie van de eindgebruiker tot een minimum kunnen worden beperkt".

Distributeur Magirus beschikt sinds januari 2009 al over de ASN status.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2967508). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.