Managed hosting door True

Brocade ziet marktaandeel toenemen

 

Brocade's marktaandeel op het terrein van modulaire Fibre Channel (FC) switching wereldwijd met 14 procentpunten is toegenomen, en net onder de vier procentpunten van de wereldwijde fixed switching market, in het vorige kwartaal. Dit staat in het '1Q09 SAN Report' van de Dell'Oro Group.

Het "1Q09 SAN Report" van Dell'Oro concludeert: "Wij geloven dat de resultaten van Brocade en Cisco voortvloeien uit zowel product- als business issues. Brocade heeft een geavanceerder Fibre Channel product en profiteert naar alle waarschijnlijkheid van Cisco's channelconflict." Keith Humphreys, managing consultant van EuroLan Research, zegt dat Brocade goede zaken doet met HP en IBM. Dit omdat Cisco sinds kort concurreert in de servermarkt met zijn Unified Computing System. "De verkoop van storage switches is gekoppeld aan de verkoop van servers. Brocade profiteert hiervan."


Brocade zelf heeft het gevoel dat deze winst het gevolg is van verschillende factoren, waaronder Brocade's sterke marktpositie en continue toewijding aan de end-to-end networking markt door productinnovaties. De networking platforms van Brocade, zoals de multi-protocol Brocade DCX Backbone en de recent geïntroduceerde Brocade DCX-4S. Brocade is daarnaast de eerste op de markt met 8 Gbps switching technologie, wat een belangrijke rol heeft gespeeld in Brocade's positie binnen de FC storage networking industrie.

De aanzienlijke toename van het marktaandeel is tevens het gevolg van Brocade's toewijding aan, en investering in, het brede ecosysteem van storage industriepartners. Dit heeft geresulteerd in de best geïntegreerde en ondersteunde oplossingen die vandaag de dag op de markt beschikbaar zijn. Daarnaast richt de pragmatische datacentervisie van Brocade zich op het behoud van bestaande investeringen in datacenter networking technologieën van de klant, waardoor de loyaliteit van de klant aan de producten en diensten van Brocade toeneemt.

"Brocade heeft tot op de dag van vandaag meer dan 1 miljard dollar geïnvesteerd in coöperatieve ontwikkeling en testen met partners," zegt Ian Whiting, senior vice president van worldwide sales bij Brocade. "Deze investeringen verzekeren dat Brocade en zijn partners de beste oplossingen kunnen bieden voor de meest complexe en uitdagende IT-issues. Tevens helpt het bij de definitie van next-generation datacenterarchitecturen."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2961958). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.