Managed hosting door True

Green Data Systems wint Hitachi Award

 

Green Data Systems heeft de prestigieuze Europese Hitachi Executive Partner Forum (EPV) Award gewonnen.

Green Data Systems heeft de prestigieuze Europese Hitachi Executive Partner Forum (EPV) Award gewonnen. In Monaco kende Hitachi de EPV award toe voor de snelste groeier in Europa: Green Data Systems. De award werd op 18 mei 2009 uitgereikt tijdens de Hitachi Executive Partner Forum in Monte Carlo (Monaco).

De bekroonde prestatie is het gevolg van de realisatie van de grootste groei in Hitachi Modulaire Storage oplossingen. Green Data Systems toont daarmee de grootste groei cijfers van alle partners in heel Europa.

"Wij zijn erg trots op het winnen van deze award", zegt Wessel Graatsma, CEO van Green Data Systems (GDS). "De Hitachi EPV Award is een van de belangrijkste prijzen voor Hitachi Business Partners. Het is een erkenning van ons commitment en drive om de groene storage oplossingen van Hitachi samen met onze resellers op succesvolle manier te verkopen. Hitachi heeft een groene strategie die naadloos aansluit bij onze opvatting dat efficiënt energiegebruik in datacenters momenteel het belangrijkste aandachtspunt is voor technologieaanbieders en hun klanten. Dit heeft niet alleen te maken met de exponentiële stijging van de kosten voor energievoorziening en koeling over de afgelopen jaren. Het hangt ook samen met de klantvraag die zo snel stijgt, dat hieraan niet te voldoen is met het huidige aanbod van schone, betrouwbare energie op veel plaatsen in de wereld.

Naast de groene data opslag oplossingen is GDS de officiële importeur van Hitachi Blade Server oplossingen in Europa. Hitachi is een unieke kans voor klanten en resellers die zich op basis van innovatie, duurzaamheid, betrouwbaarheid en kwaliteit willen onderscheiden. Wij bieden o.a. ondersteuning in de vorm van partner-en certificatie programma's, deal registratie programma's en een green scan. Bovendien bieden wij bescherming van investeringen en een betere Return On Investment (ROI) voor zowel klanten als resellers".

De internationale EPV Awards van Hitachi worden toegekend aan Hitachi Partners met de beste oplossingen. Met een EPV Award geeft Hitachi deze partners internationale erkenning als de snelste groeier van Modulaire Storage oplossingen. Daarnaast beloont Hitachi hen zo voor hen sterke klantgerichtheid en commitment. De awards zijn een belangrijk onderdeel van het Hitachi True North Partner programma. Ze zijn een erkenning van de cruciale rol die de Partners voor Hitachi spelen.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2960345). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer overLees ook


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×