Managed hosting door True

Condor Computers MKB Specialist van 2009

 

Condor Computers is door bracnhevereniging NLCW gekozen tot MKB specialist van 2009.

Condor Computers haalde de eerste plaats in de jaarlijkse verkiezing van NLCW, de brancheorganisatie voor Nederlandse computerbranche. De verkiezing MKB Specialist vindt jaarlijks plaats onder auspiciën van de NLCW De jury bestond dit jaar uit Rene Lammers (Quote), Rene Hendriks (Lenovo), George Vermeulen (Canon), Paul Ranft (Toshiba) en Sander Vale (NLCW).

De jury is zeer onder de indruk van de prestaties die dit bedrijf uit Zeist neerzet. Van kleinzakelijk tot grootzakelijk en van overheid tot scholen weet Condor Computers de activiteiten met succes te verrichten. Systeem beheer, remote control, on-line backup en hardware beveiligingen gepaard met ruime ervaring en kennis zijn producten waarmee Condor Computers zich onderscheidt in de markt. De passie die het bedrijf ten toon spreid naar hun klanten, van groot naar klein, is een voorbeeld voor velen. De durf en sales gedrevenheid van Condor Computers maakt het mogelijk dat zij hun diensten in een breed gebied van de markt kunnen inzetten. Als laatste wil de jury opmerken dat de inzending van Condor Computers getuigd van zeer hoge mate van professionaliteit en betrokkenheid van deze Awards en het belang dat zij hechten aan deze waardering. De jury is ervan overtuigt dat Condor Computers de juiste partner voor ICT vraagstukken is voor haar klanten en beloont de succesvolle inzet met de MKB Specialist van het jaar Award 2009.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2956949). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.