Managed hosting door True

Databasement: NetApp en Data Domain combinatie top

 

Databasement is alom bekend als high value storage service provider gebaseerd op onder andere NetApp als Data Domain producten. Nu NetApp de aankoop van Data Domain heeft aangekondigd vraagt de markt zich af wat voor impact dit heeft op de verschillende klantbelangen. Databasement zegt in een persbericht nu in de positie te zijn om beide productlijnen te ondersteunen met zowel consultancy als met service, inclusief volledig gemanagede en gehoste services.

Het persbericht meldt: Zo was de Zoetermeerse datamanagementspecialist de eerste Data Domain integrator in de Benelux en is er trots op dat nu ook NetApp de waarde van Data Domain als leider op het gebied van backup erkent. Waar de core business van NetApp primaire data is, heeft Data Domain zich toegelegd op secundaire data. Nu zowel NetApp's FAS producten en Data Domain's DD productlijn NDMP ondersteunen is een innige integratie mogelijk, resulterend in een oplossing die alle voordelen van beide producten verenigt. De verwachting is dan ook dat het kostenniveau van de geïntegreerde technologieën zal dalen en het prestatieniveau zal toenemen wat het rendement uit investeringen op het gebied van storage voor organisaties maximaliseert.

Databasement, dat nu meer dan 2.5 petabyte aan zowel Netapp FAS als Data Domain DD data voor haar klanten beheert en host, is in de juiste positie om advies te geven over integratie van beide technologieën en biedt de markt al jaren turn-key managed services en hosting. De in huis ontwikkelde "InControl Portal" software, bedoeld om off-site replicatieservices en SLA's te managen, maakt het mogelijk om op kostenefficiënte wijze het beheer voor de al dan niet gecombineerde technologieën uit te voeren. Dat "InControl Portal" een gedegen applicatie is bewijst de "Advantage Partner" status bij NetApp, een status die alleen technology partners hebben.

Databasement feliciteert NetApp met hun meest recente overname en zal beide vormen van innovatieve technologie blijven gebruiken in haar unieke service offering. Databasement biedt een daadwerkelijk unieke oplossing door primaire data, secundaire data en disaster recovery services te combineren in een uniforme eenvoudige prijs per gigabyte, gebaseerd op echte SLA's en real-time disaster recovery. Databasement moedigt klanten van NetApp en Data Domain dan ook aan om zich te focussen op de eigen core business, iets wat de datamanagementspecialist zelf ook doet. Door als organisatie samen te werken met een storagespecialist kunnen dan risico's worden uitgesloten en de beste prijs/kwaliteit oplossingen worden bereikt. Want laten we eerlijk zijn, storage en datamanagement worden steeds gebruiksvriendelijker, maar eenvoudig is het nog altijd niet.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2956410). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Reacties

Zoals het Databasement eigen is reageert het bedrijf prematuur op de aankondiging van dit nieuws.

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.