Managed hosting door True

Bull is beste storagedienstverlener 2009

 

Van de diverse Nederlandse dienstverleners die adviseren bij implementatie van storageproducten, krijgt hardwareleverancier Bull de hoogste waardering. Dat blijkt uit grootschalig onderzoek dat Computable door TNS Nipo liet uitvoeren onder bijna tweeduizend ict-managers en -professionals.

De van oorsprong Franse onderneming scoort gemiddeld een 7,5 voor zijn diensten. Daarmee laat het bedrijf onder meer zijn concurrenten HP (7,3) en IBM (7,1) achter zich. Als het aankomt op de kennis van storage, ontlopen de drie elkaar echter niet en scoren alle drie een 7,7. Dat is ruim boven de 7,1 die nummer vier van de lijst, Fujitsu Services, op het onderdeel kennis scoort. Die dienstverlener krijgt trouwens een relatief laag rapportcijfer (6,5) voor het onderdeel 'Binnen het budget blijven' in vergelijking met andere bedrijven in de lijst. Alleen EDS en Atos Origin scoren daarop nog minder goed (respectievelijk 6,1 en 5,8).

Bull heeft zijn eerste plaats vooral te danken aan de hoge rapportcijfers die de respondenten gaven voor het onderdeel 'Nakomen van de tijdsplanning' en voor de manier van communiceren met klanten. Op die onderdelen scoort de onderneming een 7,6.

ICT Services Guide 2009

Bron: Computable ICT Services Guide 2009 (klik voor vergroting) Het jaarlijkse onderzoek maakt deel uit van de ICT Services Guide 2009. In opdracht van Computable voerde TNS Nipo het onderzoek in februari en maart uit onder 1913 ict-managers en ambitieuze ict-professionals.

In de gids worden onder andere per topic rapportcijfers gegeven voor dienstverleners die actief zijn in dat ict-deelgebied. Respondenten konden per topic alleen de bedrijven waarderen waarmee ze daadwerkelijk ervaring hadden opgedaan. Ook werden de respondenten algemenere vragen en stellingen voorgelegd.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2956181). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.