Managed hosting door True

CommVault Managed Service Partner Program (MSPP)

 

CommVault lanceert zijn Managed Service Partner Program (MSPP) in Europa, het Midden-Oosten en Afrika (EMEA).

Het bedrijf wil hiermee inspelen op de mogelijkheden die de snelgroeiende markt voor storagesoftware biedt aan Managed Service Providers (MSP). CommVault heeft het programma ontwikkeld om de verkoop van Simpana-software te stimuleren binnen het EMEA-partnernetwerk en om op die manier meer klanten aan zich te binden.

Met het Managed Service Partner Program (MSPP) krijgen partners en klanten van CommVault toegang tot het complete Simpana-software-pakket met onder andere back-up-, replicatie-, archiveer-, opslagbeheer- en zoekfunctionaliteit. De unieke single-platform-architectuur van CommVault vormt de basis voor het MSP-model. Hierdoor kunnen klanten snel en eenvoudig een van de vijf modules installeren en probleemloos andere modules toevoegen. De Simpana-suite sluit eveneens aan op andere tools voor het beheer van bedrijfskritische data van klanten en partners, zoals Remote Site Disaster Recovery, Compliance Archiving, Encryption en Deduplication.

"In een recent onderzoek concludeert IDC dat de betrouwbaarheid van een oplossing en de provider de belangrijkste criteria zijn waarop Europese organisaties hun storageserviceprovider kiezen. Met dit MSP-programma biedt CommVault zijn partners een betrouwbare en veilige oplossing waarmee ze nieuwe markten kunnen aanboren", zegt Carla Arend, Program Manager European Infrastructure Software, IDC EMEA.

"Net als de IT-markt worden ook de eisen van klanten volwassener. Alleen een gehoste datadienst bieden is niet meer genoeg. Klanten verwachten toegevoegde waarde van hun serviceprovider. Deze moet applicaties beheren en een heldere strategie hebben voor het herstellen en archiveren van gegevens. Dit is precies wat het Managed Service Partner Program van CommVault doet. Het MSPP verdiept daarnaast onze relatie met de partners. Het programma maakt optimaal gebruik van de aanwezige technische expertise voor het ontwerpen en bouwen van databeheeroplossingen op maat", zegt Vince Blackall, EMEA Channel Director bij CommVault.

Beschikbaarheid

Alle Hosted Provider-partners en Managed Service Provider-partners hebben per direct toegang tot het Managed Service Partner Program (MSPP) van CommVault. Daarnaast biedt CommVault zijn partners een MSP-training en een programma voor partneraccreditatie. Verder ondersteunt CommVault zijn partners bij het ontwikkelen van schaalbare oplossingen. Om de kwaliteit van deze service te garanderen, kan slechts een beperkt aantal partners deelnemen aan het MSPP.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2939661). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.