Managed hosting door True

Copaco Nederland IP Seminar valt in de smaak

 

Copaco Nederland organiseert op donderdag 14 mei het eerste IP seminar. Deze eerste versie zal met name in het teken staan van IP video en is bedoeld voor zowel IT resellers als Analoge CCTV resellers die verder aan willen haken op dit thema.

Dat het seminar goed in de smaak valt bij de diverse vendors die deelnemen aan het seminar blijkt wel uit onderstaande reacties

"Veel ICT-dealers hebben niet in de gaten welke extra omzetkansen de IP-digitalisering in beveiligingsland hen biedt", zegt Henk Schotman, Business Development Manager Benelux van Mobotix. "In Nederland moeten er binnen enkele jaren ruim 450.000 analoge installaties geschikt worden gemaakt voor digitale communicatie! Dat zijn in ICT-termen erg veel ‘legacy' systemen. Gelukkig ziet een grote ICT-distributeur als Copaco Nederland die kansen wel en organiseren zij een IP-seminar om al haar partners hierover te informeren. Om dealers kostbare tijd te besparen bundelt Copaco Nederland vanuit een complete oplossingsgedachte de producten van een aantal complementaire leveranciers en bevorderen zij onze onderlinge samenwerking."

Nadat Sony vorig jaar zelf een succesvol seminar heeft georganiseerd ziet zij het belang in van dit soort evenementen. Het brengt je dichter bij de klant en er is de mogelijkheid gerichter informatie te verstrekken. Copaco Nederland is een belangrijke distributeur en Sony ondersteunt graag hun initiatieven. Aangezien het seminar van Copaco Nederland over IP Security gaat wil Sony hier graag aan deelnemen omdat ook zij een meerwaarde ziet in IP Security. "In het afgelopen jaar is de IP security markt zeer gegroeid en vindt er een duidelijke verschuiving plaats van analoog naar IP. Omdat niet iedereen nog de meerwaarde van IP inziet, of de overstap van analoog naar IP nog lastig vindt, is een seminar een goed platform om deze boodschap over te brengen en te laten zien dat de overstap eenvoudig kan zijn.", aldus Jeroen Derksen Channel Account Manager Sony Professional .

Michel van Munster, Sales Manager AG Neovo Nederland: "Copaco Nederland biedt ons de gelegenheid om de reseller via het IP seminar, het portofolio van AG Neovo onder de aandacht te brengen. Copaco Nederland breidt haar aanbod uit met Security producten, waarbij het uiteindelijke beeld perfect weergegeven kan worden op de Security Displays van AG Neovo. Zeker in deze tijd is het belangrijk een complete oplossing te kunnen verzorgen, waarbij de Neovo beeldschermen het plaatje afmaken. Uit voorraad kan Copaco Nederland onze gehele lijn leveren, robuuste monitoren met NeoV glasfilters, VGA met BNC of composiet input, maar ook modellen met een anti-burn-in preventie."

ZyXEL staat als netwerkleverancier al jaren met beide benen midden in de IP wereld. "Toen ZyXEL 20 jaar geleden werd opgericht was haar missie om internettoegang voor elk bedrijf en elke persoon mogelijk te maken.", zegt Albert Lee, Managing Director van ZyXEL Benelux. "Ondertussen is internettoegang gewoon geworden, en is ZyXEL geëvolueerd van een ontwikkelaar en producent van modems tot een toonaangevend netwerkleverancier. De behoefte van mensen en bedrijven is ook veranderd: van internet toegang, via het delen van gegevens en printers tot op afstand toegankelijke multi-site netwerken. En de ontwikkeling gaat hard, daarom is het goed dat een partij als Copaco Nederland een IP-seminar organiseert waar verschillende toonaangevende partijen ICT resellers op de hoogte kunnen brengen van de laatste ontwikkelingen."

Aanmelden kan via de link: www.copaco.nl/ipseminar

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2934288). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.