Managed hosting door True

Juniper's alternatief voor Cisco UCS

 

Netwerkleverancier Juniper werkt onder de codenaam 'Stratus Project' aan een datacenter-alternatief voor Cisco's Unified Computing System(UCS)strategie.

Dit zegt een zegsman van Juniper in gesprek met CRN. Juniper's Stratus Project bestaat uit zes elementen. Dat zijn: datacenter manager, storage, compute, layer 4-7 switching, appliances en netwerken. Juniper wil, net zoals Cisco, partners aantrekken voor zijn nieuwe datacenter strategie. Dat zijn partners die servers, storage en software voor grote datacenters leveren. Met hen wil Juniper een betrouwbaar operationeel geconvergeerd datacenter leveren dat volgestopt is met gigabit ethernet poorten, appliances, virtualisatie en security. Deze wordt beheerd met het Junos besturingssysteem van Juniper. Met deze gecombineerde oplossing krijgen klanten volgens Juniper een meer flexibele, kosteneffectieve en zuinige datacenter. Een van de eerste partners is IBM, waarmee Juniper samenwerkt op het gebied van cloud computing. De eerste echte oplossingen en prijzen van Juniper Stratus wordt ergens in 2010 of 2011 verwacht.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2933775). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.