Managed hosting door True

Iomega nieuw in het Despec assortiment

 

Door de groeiende behoeftes van de MKB doelgroep heeft Despec haar assortiment van datastorage en netwerkbeveiliging versterkt met het merk Iomega.

Door de groeiende behoeftes van de MKB doelgroep heeft Despec haar assortiment van datastorage en netwerkbeveiliging versterkt met het merk Iomega. Het brede productscala van Iomega, onderdeel van de Amerikaanse wereldleider EMC Group, bekrachtigt het "Dedicated Specialist" Despec assortiment op het gebied van draagbare externe hardeschijf, multimedia hardeschijf, randapparatuur voor netwerkopslag (NAS) en afneembare opslagsystemen welke overigens meermaals werden bekroond.

Bovendien heeft Iomega in februari 2009 het kwaliteitskeurmerk "VMware Ready® Certified" verkregen voor haar nieuwe computerrandapparatuur, genaamd StorCenter ix2 en StorCenter Pro ix4-100. Met deze twee betrouwbare en prijstoegankelijke opslagsystemen is het nu mogelijk voor het MKB segment (minder dan 100 gebruikers) het computer-rendement in een VMware omgeving te optimaliseren (virtualisatie van het serverpark, vervanging en besparing van hardware).

Nu verkrijgbaar bij Despec, het uitgebreide Iomega assortiment dat bestaat uit de series StorCenter, Prestige, eGo, MiniMax, UltraMax, Media Xporter, REV, ScreenPlay en Home Media Network. Hierbij een korte beschrijving van alle kenmerken per categorie:

Draagbare externe hardeschijf
Met een smaakvol design zijn de ultra-portable Iomega series Prestige en eGo beschikbaar in verschillende capaciteiten van 160Gb tot 500Gb met FireWire 400- en USB 2.0 interfaces. Echter voor kantoorgebruik betekenen de desktop series Prestige, eGo, MiniMax en UltraMax de voordelige en ideale oplossing voor PC- en Mac-users om extra capaciteit aan hun systemen toe te voegen (van 500Gb tot 2Tb met eSATA, FireWire 400/800 en USB 2.0 interfaces).


Multimedia hardeschijf

Met hun compacte en glansrijke ontwerp zijn de Iomega multimedia spelers en netwerkopslagapparatuur ScreenPlay en Media Xporter beschikbaar in verschillende capaciteiten van 160Gb en 500Gb/1Tb met AV/Ethernet en USB 2.0 interfaces. Beide zijn geschikt voor huishoudelijk gebruik om alle soorten digitale bestanden High Definition (foto's, films en muziek) op tv te kunnen bekijken.

Randapparatuur voor netwerkopslag
Voor kleine netwerken van MKB en kantoren op afstand vormen de Iomega storagesystemen StorCenter en Home Media de betrouwbare en ideale oplossing om alle gegevens te delen en te beveiligen. Deze prijstoegankelijke randapparatuur is beschikbaar in verschillende capaciteiten van 500Gb tot 4Tb met Ethernet- en USB 2.0 interfaces.

Afneembare opslagsystemen
Revolutionair voor kantoorgebruik zijn de Iomega backup drives en removable harddisks REV (intern en extern) de eenvoudige oplossing voor gebruikers die belangrijke data veilig willen opslaan en verloren gegevens willen herstellen. Deze backup media's zijn beschikbaar in verschillende capaciteiten van 35Gb tot 120Gb met SATA en USB 2.0 interfaces.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2929127). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.