Managed hosting door True

SCC met optimalisatieoplossingen op Overheid & ICT

 

SCC, internationale leverancier van ICT-diensten en -oplossingen, is ook dit jaar aanwezig op de vakbeurs Overheid & ICT, die van 21 tot en met 23 april in de Jaarbeurs Utrecht wordt gehouden.

Op stand nummer C065 in Hal 1 presenteert SCC in samenwerking met partners APC en Citrix gespecialiseerde services en oplossingen op het gebied van onder meer end-to-end virtualisatie, beheer en inrichting van datacenters en managed services. De beurspresentatie van SCC staat voor een belangrijk deel in het teken van de optimalisatieoplossingen die SCC samen met APC en Citrix aanbiedt.

SCC toont tijdens de beurs samen met APC de optimalisatieoplossingen, die APC heeft ontwikkeld op het gebied van datacenterbeheer en environmental monitoring, noodstroomvoorziening en koeling. Op de beurs stelt SCC voor bezoekers in korte tijd een gericht advies met aanbevelingen en budgettering op voor het datacenter van hun organisatie.

In samenwerking met Citrix toont SCC oplossingen voor end-to-end virtualisatie, waarmee organisaties hun ICT-middelen flexibeler en efficiënter kunnen inzetten. Het rendement van de ICT-investeringen wordt daardoor verhoogd terwijl de beheerlasten van de ICT-omgeving aanzienlijk dalen. Op de SCC stand kunnen bezoekers met de Optimalisatiecheck nagaan hoe end-to-end virtualisatie hun organisatie verder helpt.

Meer informatie over SCC en Overheid & ICT op http://www.nl.scc.com, waar bezoekers zich ook kunnen aanmelden voor een gratis toegangsbewijs.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2922817). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.