Managed hosting door True

EMC Velocity committeert zich meer aan partners

 

Het vernieuwde EMC Velocity partnerprogramma committeert zich meer aan partners, onder andere op gebied van financiering en leads. Verder wordt, door overname van Iomega, de volume business en distributie nog belangrijker voor EMC. Dit zegt Willem Hendrickx, Head Global Channels Office van EMC.

Volgens Hendrickx is het Velocity partnerprogramma uitgebreid met extra steun voor partners zoals financiering. "Ook ondersteunen we partners nog met leads. Partners kunnen met onze support goed specialiseren. Het is een duidelijk committment van EMC om nog meer in het kanaal te investeren. Hierdoor kan de partner een veel beter toegevoegde waarde aan zijn klanten bieden. Daardoor zitten ze kort bij de klant en kunnen ze een breed portfolio aan EMC-oplossingen bieden, zoals storage (EMC), security (RSA), virtualisatie (VMware) en enterprise content management (Documentum)."

Het kanaal genereert steeds meer omzet voor EMC, aldus Hendrickx. "In de EMEA-regio gaat 75 procent van onze business via de channel. Alle bedrijven uit het mkb en midmarket laten we over aan onze partners. Ook willen we meer volume business doen, onder ander met de producten van het overgenomen Iomega. Er zal dus vanuit EMC dan extra focus en support op distributie komen. Distributeurs zijn heel belangrijk voor EMC."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2915852). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.