Managed hosting door True

Channel manager voor Iron Mountain Digital

 

Iron Mountain Digital, leverancier van Storage-as-a-Service-diensten, benoemt Margriet Hoving tot channel manager Benelux. Met de creatie van deze nieuwe functie onderstreept Iron Mountain Digital Benelux zijn focus voor 2009 op het kanaal.

Iron Mountain Digital is op zoek naar partners die bereid zijn hun productkennis uit te breiden en die het complete Storage-as-a-Service-portfolio willen leveren. In dat portfolio zitten onder meer de Connected Backup- en LiveVault-oplossingen van Iron Mountain Digital, evenals de onlangs gelanceerde Virtual File Store-dienst. 

Als channel manager is Margriet Hoving verantwoordelijk voor het opbouwen, onderhouden en uitbreiden van het partnerprogramma voor het Benelux-kanaal. Zij zal zich inzetten voor het werven van nieuwe partners om gezamenlijk nieuwe zakelijke activiteiten te ontwikkelen.

"Wij zijn erg verheugd dat we ons team kunnen versterken met Margriet Hoving", zegt Martin van Pijkeren, sales manager Benelux bij Iron Mountain Digital. "Ik ben ervan overtuigd dat zij met haar inzet en haar persoonlijke manier van werken binnen de kortste keren ons kanaal verder uitbouwt met enkele mooie partners."

Voordat Margriet Hoving in dienst kwam bij Iron Mountain Digital, werkte zij als accountmanager bij Intellistorage, waar ze ervaring opdeed in het contact met eindgebruikers en met salesactiviteiten voor grote bedrijven. Daarvoor heeft Hoving een aantal jaar als sales executive en als productmanager gewerkt bij SNE. Daar contracteerde ze onder meer nieuwe resellers voor de producten, bedacht marketingacties en organiseerde klantdagen.

Iron Mountain Digital werkt op dit moment samen met meer dan 300 partners in 75 landen.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2908391). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.