Managed hosting door True

Acronis verbetert business value voor kanaal

 

Acronis, leverancier van software voor opslagbeheer en herstel na dataverlies, introduceert een nieuwe onderhouds- en supportservice om zo de klanttevredenheid verder te vergroten.

Daarnaast start het Acronis Licence Programme (ALP), een op punten gebaseerd loyaliteitssysteem, waarmee klanten voor korting kunnen sparen. Op die manier worden softwarekosten verlaagd en is het rendement van hun back-up en disaster recovery-investering nog groter.

De nieuwe onderhouds- en supportservice is per direct beschikbaar en bestaat uit twee niveaus, Acronis Advantage Standard (AAS) en Acronis Advantage Premier (AAP). Dankzij de service kan iedere partner en klant profiteren van ondersteuning op maat. Dit betekent onder andere verschil in communicatiemethoden en het tijdsbestek waarbinnen wordt gereageerd.

Klantloyaliteit

Acronis introduceert daarnaast het Acronis Licence Programme (ALP), een initiatief om customer loyalty te vergroten. Dit discount-programma beloont die klanten die investeren in licentie-, support- en onderhoudscontracten zonder contractuele verplichting. Voor elk product met een licentie dat wordt gekocht, krijgt de klant ALP-punten. Het totaal aantal behaalde punten bepaalt de hoogte van de korting. Het programma helpt klanten bij het doen van kosteneffectieve aankopen. Daarnaast wordt de waarde van hun software-investeringen beschermd.

De service en het ALP volgen op de recente lancering van Acronis' EMEA Partner Portal dat het kanaal van technische ondersteuning en sales- en marketingmateriaal voorziet.

"Acronis is een snelgroeiende onderneming. Het bedrijf werd opgericht in 2000 en afgelopen jaar is Acronis wereldwijd gegroeid met 20 procent", vertelt Laurent Dedenis, Vice President van Acronis EMEA. "We zijn toegewijd aan de onderbouwing van ons productassortiment met de beste mensen op elk niveau van onze organisatie, van sales en marketing, tot onderhoud en support, zodat onze klanten tijdens alle stappen van de sales-cyclus goede ervaringen hebben. Onze producten zijn altijd al uitstekend geweest. We investeren nu nog meer in andere elementen van onze organisatie zodat we een onderneming worden met aantrekkelijke oplossingen voor alle soorten bedrijven."

De supportaanbiedingen zijn nu beschikbaar op http://www.acronis.com/support/advantage.html

Details over supportniveaus:

Acronis Self-Service Support

Support wizard, FAQ en uitgebreide kennisbank helpen bij het vinden van informatie en online probleemoplossingartikelen per product of topic.

Acronis Advantage Standard

AAS biedt van maandag tot en met vrijdag, via chat, telefoon en e-mail contact met een supportmedewerker van Acronis.

Acronis Advantage Premier

AAP biedt 24 uur per dag ondersteuning, zeven dagen per week, via chat, telefoon en e-mail. Acronis Advantage Premier klanten ontvangen priority support. In geval van een bedrijfskritische systeemfout, krijgen klanten binnen een uur een reactie van een supportmedewerker.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2902630). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.