Managed hosting door True

Ook ETC distribueert Veeam Software

 

Leverancier van systems management tools Veeam Software, heeft opnieuw een Nederlandse distributeur aan zich weten te binden. Een maand nadat BGS de producten voor VMware ESX Server-omgevingen in zijn portfolio opnam, heeft Veeam een distributieovereenkomst gesloten met ETC.

ETC gaat de nieuwe software van Veeam Software voor het beheer van VMware infrastructuur leveren aan VMware resellers in Nederland. Resellers van VMware virtualisatiesoftware kunnen volgens ETC hun omzet en marge vergroten met de verkoop van Veeam's volledige portfolio van tools, die de mogelijkheid bieden voor back-up, rapportage, configuratie en monitoring van ESX Server omgevingen. Ook kunnen resellers nu de Veeam nworks Connectors leveren, waarmee klanten met een beheeromgeving op basis van HP OpenView of Microsoft System Center Operations Manager in staat zijn VMware rechtstreeks te beheren vanaf een enkele console.  

Maarten Labadie, business manager software bij ETC: "Met Veeam Software breidt ETC haar portfolio voor gevirtualiseerde omgevingen uit met innovatieve oplossingen voor back-up en management. Gevirtualiseerde omgevingen worden steeds complexer en dus is het van belang de juiste tools te gebruiken om de gehele omgeving beheerbaar te houden. Met de Veeam producten worden resellers in staat gesteld een state-of-the-art virtualisatie-propositie te doen aan hun klanten." 

Veeam Software zal ETC ondersteunen op het gebied van sales, marketing en technische support om het kanaal te informeren over de belangrijkste voordelen en marktkansen die gecreëerd worden door dit nieuwe portfolio van tools. Channel partners kunnen bijvoorbeeld de Veeam Reporter tool inzetten en zo servicegerelateerde omzet genereren door het aanbieden van virtualisatie ‘health checks' en andere vergelijkbare diensten.  

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2879042). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.