Managed hosting door True

NetApp stopt met StoreVault

 

Storage leverancier NetApp stopt met de levering van StorageVault. Dit mkb-product staat ook bekend als NetApp S-serie. Support voor dit product blijft nog bestaan tot en met 2012.

Dit meldt The Register. StorageVault werd vanaf halverwege 2008 in de Nederlandse markt verkocht via distributeur SNE.

NetApp had de S-serie, voorheen bekend onder de naam StoreVault, geïntegreerd in zijn productlijn van storage- en datamanagement-oplossingen. De S-serie, die onder de naam van StoreVault in de laatste drie jaar tien verschillende industrie-awards won, voorzag het mkb van enterprise-level storage-functionaliteiten tegen een entry-level prijs, aldus NetApp.

In Nederland werd de NetApp S550-platform verkocht met diverse softwarelicenties. De voorgangers S300 en S500 werden toen uit de productie genomen. De S550 bevat een enkele controller in een 2U-chassis met maximaal 12 TB interne SATA-opslag. De S-serie draait op de NetApp Data ONTAP-software.

Maar er was kritiek op de S550, zoals functionaliteit. Zo waren er klachten over de gebrekkige Windows Server 2008 support voor domeinen. Naar verwachting wordt de S550 vervangen door een laag geprijsde FAS2000 series.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2855703). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.