Managed hosting door True

CA gaat voor Copaco en Ingram Micro

 

CA heeft het besluit genomen om een hechte samenwerking aan te gaan met distributeurs die in staat zijn toegevoegde waarde te bieden. Voor de Nederlandse markt resulteert dit in de keuze voor Ingram Micro en Copaco Nederland, aldus de softwareleverancier. Tech Data Nederland valt af.

Via het indirecte distributiekanaal levert CA software voor Recovery Management, Data Modeling en Internet Security. Jasper Geraerts, Distribution Manager Benelux and Baltic States: "CA wil met value added distributeurs werken omdat zij bij uitstek in staat zijn een hechte relatie met de resellers te onderhouden en omdat zij CA's softwaretechnologie optimaal kunnen ondersteunen met het leveren van diensten die hun resellers nodig hebben om de genoemde CA-producten te verkopen. Bovendien zijn dergelijke value added distributeurs het beste in staat om CA's resellerkanaal verder te ontwikkelen en uit te breiden. Dit alles ligt volledig in lijn met de EMEA strategie van CA om met minder partners samen meer te bereiken."

De aanscherping van het distributiebeleid heeft tot gevolg dat CA op een andere manier met de distributeurs zal gaan werken. Zij hebben per direct de beschikking over een CA Account Manager voor het onderhouden en uitbreiden van de betrekkingen met de resellers.

Het distributiecontract van CA met Tech Data Belgie blijft overigens bestaan.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2853073). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.