Managed hosting door True

BackupAgent breidt uit naar Midden- en Oost-Europa

 

BackupAgent breidt zijn activiteiten uit naar Midden en Oost-Europa door een samenwerkingsverband te sluiten met serviceprovider Central Europe On-Demand.

Volgens deze overeenkomst levert Central Europe On-Demand de online backup-oplossingen van BackupAgent op SaaS-basis in vijf Midden- en Oost-Europese landen: Hongarije, Polen, Tsjechië, Slowakije en Roemenië.
Serviceprovider Central Europe On Demand biedt zijn partners door white label SaaS-diensten de mogelijkheid zichzelf optimaal te profileren richting hun eindklanten. Het leveren van de BackupAgent-oplossingen op SaaS-basis past perfect binnen deze strategie. BackupAgent-software is bij uitstek geschikt voor partners die backup-diensten onder eigen naam willen aanbieden.
Róbert Budafoki, Managing Director van Central Europe On-Demand: "De samenwerking met BackupAgent onderstreept dat we ernaar streven om de concurrentiekracht en productiviteit van onze klanten en partners te vergroten. Ook in Midden- en Oost-Europa groeit de vraag naar online backup sterk. Diensten op dit gebied zijn dan ook onmisbaar in ons portfolio. Dankzij de samenwerking met BackupAgent kunnen we onze partners en klanten het beste van het beste bieden op het gebied van online backup."
"Central Europe On-Demand is een grote serviceprovider in Midden- en Oost-Europa met klanten in maar liefst vijf grote landen", zegt Edward van der Jagt, CEO van BackupAgent. "Ongeveer een halfjaar geleden openden we een vestiging in Polen. Vanuit dit kantoor bieden we klanten en partners in Midden- en Oost-Europa lokale ondersteuning. Dankzij de samenwerking met Central Europe On-Demand versterken we onze positie in deze economisch sterk groeiende regio."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2845548). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.