Managed hosting door True

Netgear valentijn-awarduitreiking voor partners

 

netgear, aanbieder van netwerkproducten kondigt de eerste editie aan van een awarduitreiking speciaal voor partners: de NETGEAR Cupido's '09.

De Cupido's zijn een speciale blijk van waardering en vertrouwen voor Nederlandse resellers, distributeurs, partners, individuen en zelfs concurrenten van NETGEAR die zich op geheel eigen, succesvolle wijze onderscheiden hebben. De uitreiking vindt plaats op donderdag 19 februari, de nominaties zullen later deze week bekend worden gemaakt. Richard Jonker, country manager van NETGEAR zal tijdens een feestelijke, culinaire bijeenkomst de winnaars bekend maken in de volgende categorieën:

De categorie: ‘personalities'

Criterium voor deze categorie is dat de genomineerden personen zijn die zich in 2008 zeer verdienstelijk hebben gemaakt voor NETGEAR. Aan deze personen worden o.a. de ‘Casanova', ‘Venus', ‘Eros' en ‘Prince Charming' award uitgereikt.

De categorie: ‘partners'

In de categorie ‘partners' worden distributeurs, resellers en andere kanaalpartners die in 2008 op een positieve manier zijn opgevallen door NETGEAR in het zonnetje gezet. Uitgereikt worden de ‘Green Heart', ‘Online Dating', ‘Fertility' ‘Love Baby' en ‘Moulin Rouge' award.

Speciale onderscheidingen zijn er ook voor een genomineerde journalist aan wie een ‘Love Letter' award wordt toegekend en de ‘Loverboy' award. Laatstgenoemde is een ‘bekroning met een knipoog' voor een concurrent van NETGEAR.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2839333). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.