Managed hosting door True

Databasement ondersteunt InfraMotion

 

De oprichters van de online storage marktleider Databasement investeren in de virtualisatie-dienstverlener Inframotion.

Inframotion biedt, op basis van de meest actuele technologie, online virtualisatie diensten. Naast de twee managing partners, Bertus Doppenberg en Arjan van Dijk, participeren Rob Christ en Tjeerd Bloembergen van Databasement in InfraMotion.

De twee managing partners hebben ervaring met organisatiebrede oplossingen op basis van de technologieën van onder andere Microsoft, Citrix, Juniper, Netapp en VMware. Deze ervaring hebben zij onder andere bij de bedrijven Centior en Avensus opgedaan.

De dienstverlening van Inframotion richt zich op het aanbieden en beheren van virtualisatie oplossingen in abonnementsvorm. Voorbeelden hiervan zijn online uitwijk en Virtual Private Data Center diensten.

Over de investering zegt Tjeerd Bloembergen: " Het aanbieden van virtualisatie diensten blijkt in de praktijk een andere aanpak te vragen dan het aanbieden van storage diensten. Voor ons is virtualisatie een zeer strategische investering. De diensten van Inframotion en Databasement versterken elkaar. In de nabije toekomst verwachten wij een enorme groei van online virtualisatie diensten."

Over de samenwerking merkt Bertus Doppenberg op: "Voor ons is het opstarten van Inframotion als zuster organisatie van Databasement een unieke mogelijkheid. Buiten het feit dat de dienstverlening complementair is, is de kennis en ervaring van de twee directeuren relevant voor Inframotion. Rob en Tjeerd weten wat het is om een bedrijf vanaf de grond op te bouwen."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2830716). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.