Managed hosting door True

Edward van der Jagt ceo BackupAgent

 

BackupAgent benoemt Edward van der Jagt tot CEO. Van der Jagt volgt hiermee Moos Bulder op. Bulder treedt op zijn beurt toe tot de raad van commissarissen.

Van der Jagt is sinds mei 2008 Director Sales bij BackupAgent en zal nu de algemene leiding van het bedrijf op zich nemen. Zijn belangrijkste taak blijft het stimuleren van de (internationale) groei van BackupAgent. In zijn nieuwe functie is Van der Jagt tevens eindverantwoordelijk voor de uitvoering van het businessplan van BackupAgent en voor het verder professionaliseren van de organisatie. Daarnaast speelt Van der Jagt een actieve rol bij het werven van nieuwe strategische partners in binnen- en buitenland.

Voordat Van der Jagt bij BackupAgent begon, werkte hij onder andere bij CIT Group, waar hij Sales Director van het bedrijfsonderdeel Dell Financial Services voor Centraal Europa was. Hieraan voorafgaand was hij directeur Sales en Marketing bij Oxxio. In deze functie was Van der Jagt verantwoordelijk voor de ontwikkeling en uitvoering van de plannen en strategieën op het gebied van sales en marketing van het bedrijf. Daarvoor werkte Van der Jagt bij Hewlett-Packard in verschillende functies. Zijn laatste rol daar was die van Business Development Manager EMEA. In deze functie gaf hij leiding aan het EMEA Business Development Team en implementeerde hij onder andere nieuwe financiële producten en programma's in de EMEA-regio.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2827962). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.