Managed hosting door True

Binnenkort partner voor storage speler Exanet

 

Bert van der Zande, sales manager bij storage leverancier en 'clustered nas specialist' Exanet, hoopt binnenkort zijn eerste business partner in Nederland aan te stellen.

Het Israëlische Exanet is een specialist in clustered file system storage. Exanet levert nas (network attached storage) oplossingen, zoals ExaStore clustered nas en ICM (Intelligent Cluster Management) nas software. Exanet werkt op Red Hat Linux en wordt geleverd met een IBM 6350 platform. De oplossingen worden tot nu vooral door grootzakelijke bedrijven gebruikt. Bijvoorbeeld broadcasting industrie, zoals France 1 en RTTV Russia. Ze gebruiken Exanet als nas component (network attached storage) voor hun san (storage area network).

Van der Zande zegt dat Exanet al een paar partners heeft in Europa, maar nog niet in Nederland. Maar er zijn nu gesprekken gaan en Exanet hoopt nu eindelijk zijn eerste partners voor de Nederlandse markt aan te stellen. "Partners kunnen goede zaken met ons doen, onder andere met support."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2805108). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.