Managed hosting door True

Acronis benoemt nieuwe channel manager

 

Acronis heeft Dirk Raeymaekers aangesteld als channel manager voor de Benelux. De leverancier van backup-, recovery- en migratiesoftware wil met de benoeming het aantal resellers vergroten en het Benelux-kantoor sterk uitbreiden.

Hiervoor was Raeymaekers werkzaam bij Fujitsu Siemens Computers, waar hij verantwoordelijk was voor het benoemen en ontwikkelen van partners. Eerder had hij verschillende functies bij Tech Data. "Onze kanaalpartners zijn cruciaal voor het succes van Acronis. De komende maanden investeren we veel tijd en geld in initiatieven om hen te helpen bij de gewenste groei", aldus Raeymakers. "Het zijn bovendien spannende tijden voor Acronis nu we naast de bewezen imaging-technologie, ook actief zijn op het gebied van virtualisatie en de backup en recovery van volledige Exchange databases."

Raeymakers heeft als doel om al binnen drie maanden een groot aantal nieuwe resellers te benoemen en pre-sales en post-sales support managers aan te stellen. Hij rapporteert direct aan Laurent Dedenis, VP international sales en managing director van Acronis.

Dedenis over de aanstelling van Raeymaekers: "Sinds onze start in de Benelux in januari 2007 hebben we een goede groei doorgemaakt. Om nu de volgende stap te zetten, heb je ervaringsdeskundigen nodig zoals Dirk. Hij heeft meer dan 18 jaar ervaring in deze markt en dus de juiste man voor deze taak."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2785703). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.