Managed hosting door True

HP heeft 'moeilijke keuzes moeten maken'

 

HP heeft een pijnlijk proces doorstaan maar is daardoor wel klaar voor de toekomst. Dat zei Hans Daniels, directeur HP Nederland, tegen de business partners van het bedrijf tijdens het evenement Crosstalk.

HP heeft de afgelopen drie jaar een efficiencyslag gemaakt, vertelde directeur Hans Daniels deze week aan de business partners van het bedrijf. "Dat is een pijnlijk proces geweest. Het was nodig omdat we zien dat IT-budgetten bij de meeste bedrijven tegenwoordig gericht zijn op het onderhouden en vervangen van de bestaande ict-omgeving en niet meer op innovatie, 75-25 of 70-30 is nu de verhouding."

"De toekomst begint vandaag, daarom moet je er vandaag voor zorgen dat je je financieën op orde hebt. We hebben de afgelopen tijd moeilijke keuzes moeten maken. Maar die keuzes hebben wel tot gevolg dat je op een morgen wakker wordt en weet: wij zijn een weerbaar bedrijf. We hebben een goed beeld van de toekomst en we zijn financieel zo gezond dat we klaar zijn voor die toekomst", aldus Daniels. 

De efficiencyslag die HP in de afgelopen drie jaar heeft doorgemaakt werd door Daniels samengevat in een zin. "We hebben 40 procent minder mensen gekregen, maar het aantal sales-mensen wel verdubbeld." De landendirecteur beloofde zijn partners dat HP blijft investeren in "thought leadership".

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2781792). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.