Managed hosting door True

DMS Innovatieprijs voor DISC Blu-safe

 

De bezoekers van de DMS EXPO in Keulen hebben DISC Blu-safe verkozen tot winnaar van de DMS innovatieprijs 2008. Deze prijs is voor nieuwe producten en diensten met betrekking tot document en content managent technologie.

De DISC Blu-safe is een innovatief archiefconcept dat professionele opslagtechnologie uit rekencentra voor kleine ondernemingen en freelancers beschikbaar en betaalbaar maakt.

"Iedereen die belangrijke gegevens moet archiveren kan dit met de DISC Blu-safe direct naast zijn werkplek doen en weet altijd waar zich zijn archiefdata bevinden. De in deze datakluis bewaarde content is op optische gegevensdragers beschermd tegen aanvallen in het netwerk, virussen of harddisk crashes", zegt Jan Brustkern, van INCOM Storage, distributeur van DISC.

De datakluis heeft onder meer trueWORM functionaliteit (WORM = Write Once Read Many), die ervoor zorgt dat eenmaal geschreven data fysiek tegen verandering beschermd is. Daarnaast biedt de DISC Blu-safe een energieverbruik dat tot 80 procent lager is dan een vergelijkbaar harddisk systeem en een meer dan tienvoudige levensduur. Mocht de techniek toch falen dan zijn de losse discs ook in standaard blu-ray drives te lezen.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2742189). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.