Managed hosting door True

Plasmon gaat door als archiveringsleverancier

 

Plasmon gaat na de huidige reorganisatie verder als leverancier van ict-archivering. De leverancier van opslagsystemen staat op het punt te worden overgenomen door een investeerder. Daarvoor worden bepaalde activiteiten van bedrijfsonderdelen in Europa en Groot-Brittannië afgestoten of gesloten.

De situatie waarin Plasmon nu verkeert, is vanwege de aanstaande overname door een nog niet onthulde investeerder. Dat bedrijf heeft namelijk alleen interesse in bepaalde delen van de opslagleverancier. Specifiek: de activiteiten op het gebied van dataopslag voor de lange termijn (archiving). Dit vertelt woordvoerder Steve Tongish aan Computable.

De Amerikaanse tak van Plasmon heeft zich altijd al met alleen die activiteiten beziggehouden. De Europese tak en de Britse hoofdvestiging doen echter ook andere dingen. Die worden nu dus afgestoten of gesloten, om het resterende bedrijf dan klaar te hebben voor de overname. Tongish vertelt dat die op korte termijn rond komt.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2739281). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.