Managed hosting door True

Acer: Netbooks zijn in trek

 

Acer zegt in te spelen rond de vraag naar verschillende notebooks. Dat zijn niet alleen notebooks, maar ook mobiele apparatuur voor internetgebruik en de lichte Netbooks.

De Netbook is volgens Acer in trek door de kleinere maat, het lichte gewicht, de lagere kosten en de eenvoudige user interface. Gianfranco Lanci, president en ceo van Acer Group, vertelt: "Alles verandert wanneer een gebruiker mobiel wordt. Er wordt dan gebruik gemaakt van sociale netwerken, msn, email etc.. Sites als Facebook en YouTube trekken jaarlijks steeds meer bezoekers. Er komen steeds meer blogs. Doordat mensen ook mobiel willen internetten, neemt de groei van notebooks, Netbooks en mobiele internet apparatuur toe. Ik verwacht een enorme groei van mobiele internet gebruikers. In 2011 wordt volgens onderzoeksbureaus wereldwijd naar verwachting meer dan 600 miljoen units verkocht aan mobiele apparatuur. De groeimarkten zijn West-Europa en Noord-Amerika."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2713124). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.