Managed hosting door True

BackupAgent sluit verband met ISP Introweb

 

BackupAgent sluit een samenwerkingsverband met Internet Service Provider (ISP) Introweb in Hengelo.

De samenwerking voorziet onder andere in de ondersteuning van Introweb bij het werven en trainen van nieuwe partners. BackupAgent profiteert met de samenwerking op zijn beurt van een nieuw afzetkanaal voor de krachtige backup-software. De nieuwe samenwerking past bij de uitgekiende partnerstrategie van BackupAgent. Het bedrijf zoekt voortdurend naar partners die de BackupAgent-software kunnen leveren aan hun klanten.

Introweb biedt totaaloplossingen op het gebied van internet. Samen met resellers en partners levert Introweb verbindingen, (managed)hosting, telefonie en online applicaties. Klanten profiteren hierdoor van het gemak van één aanspreekpunt voor alle internetdiensten.

Pieter de Haer, Marketing Manager van Introweb: "BackupAgent heeft een sterke positie opgebouwd in de groeiende markt voor automatische online en lokale backup en recovery van bedrijfsdata. De behoefte aan dergelijke oplossingen onder klanten van onze partners is groot. BackupAgent biedt ons toegang tot zijn netwerk van potentiële partners, die we een concrete toegevoegde waarde bieden met de distributie van de BackupAgent-software. We verwachten dan ook veel van deze samenwerking."

"BackupAgent-software is speciaal ontwikkeld voor serviceproviders", zegt Edward van der Jagt, director sales van BackupAgent. "Zij kunnen hun klanten krachtige backup-diensten aanbieden op basis van onze software. Doordat onze software multi-tenant is opgebouwd, is het mogelijk om meerdere groepen aan te maken voor de backup-diensten. Dat maakt de software bij uitstek geschikt voor hosting bij een serviceprovider, die deze distribueert via resellers. De samenwerking tussen Introweb en BackupAgent is een win-winsituatie. Wij helpen Introweb bij hun zoektocht naar nieuwe partners, en profiteren zelf van extra afzetmogelijkheden van onze backup-software."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2701416). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.