Managed hosting door True

S550 van NetApp verkrijgbaar via Bell Micro

 

Bell Micro, distributeur van IT-infrastructuur oplossingen op het gebied van storage, servers, software en services, heeft het nieuwe StoreVault lid, de S550, opgenomen in haar NetApp productportfolio.

NetApp heeft gisteren het nieuwste familielid uit haar storage productportfolio geannonceerd. Deze kleinste disk telg van NetApp, de StoreVault S550, biedt tot 12Tb bruto SATA disken aan. Hiermee wordt de instap voor NetApp nog lager en kan deze oplossing in een nog bredere omgeving worden ingezet. Prijstechnisch wordt de S550 uitermate scherp in de markt gezet. Bovendien zijn de meeste NetApp software solutions op deze nieuwe telg beschikbaar.

Deze oplossing kan ook uitstekend worden gepositioneerd als uitwijk in het MKB en kan asynchroon repliceren met zowel de NetApp filers als de IBM N series. Daarnaast kan deze machine worden ingezet op (satelliet) locaties van grote organisaties met veel kleine afdelingen of verschillende (neven)vestigingen.

Voor Bell Micro is de S550 een uitstekende aanvulling voor zowel de NetApp als de IBM N series markt. Huib Klaassens, Country Manager van Bell Micro, zegt:' Met de introductie van de StoreVault S550 bieden Bell Micro en NetApp haar NetApp Silver partners en IBM partners de mogelijkheid om een nog breder oplossingenpakket aan resellers en hun MKB klanten te bieden.'

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2676730). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.