Managed hosting door True

Databasement: 3PAR krijgt momentum in Benelux

 

3PAR, fabrikant van utility storage, is bezig aan een serieuze opmars in de Benelux. Dat zegt zijn distributeur, Databasement, en wijt het succes aan het gebruik van nieuwe technologieën die aansluiten op de marktbehoefte.

Databasement ziet de storagemarkt onder toenemende druk staan. Het referentiekader van 3PAR neemt toe, met onder andere AT&T in Nederland en Bayer België op de klantenlijst. Die laatste zou zijn bestaande HP-oplossing vervangen hebben met 3PAR.

"3PAR is relatief nieuw op de Europese markt. Door niet uit te gaan van de traditionele storage-technologieën, maar vanuit het niets een nieuwe technologie te ontwikkelen is 3PAR er in geslaagd snellere, efficiëntere, groenere en flexibelere storage te bieden. De 3PAR technologie zorgt voor meer dan 50 procent besparing op datakosten", aldus Databasement, in Nederland exclusief partner van 3PAR.

Volgens reseller Triple-P is 3PAR Utility Storage zowel op fibre-channel als op ip-gebaseerde netwerken ideaal voor het consolideren van open systemen, de integratie van data lifecycle-management en performance-intensieve applicaties.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2649784). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.