Managed hosting door True

BackupAgent opent vestiging in Polen

 

BackupAgent, leverancier van online backupsoftware, opent een vestiging in Polen.

Met dit nieuwe kantoor kan het bedrijf de lokale Poolse markt beter bedienen. Het Nederlandse BackupAgent ziet in dit land veel kansen liggen op het gebied van online opslag en de bijbehorende software.

Polen heeft een snelgroeiende economie met een groot marktpotentieel. Het land opent bovendien de deur naar de rest van Oost-Europa. Krzysztof Szyszka gaat de Poolse locatie van BackupAgent leiden. Szyszka heeft in het verleden veel ervaring opgedaan in de Poolse IT-markt. Dit deed hij onder andere bij hostingbedrijf Ogicom en systems integrator Vercom.

BackupAgent zal de Poolse markt hoofdzakelijk via resellers gaan bedienen. Zo kan de online backupspecialist eenvoudig een schaalbaar model in de markt introduceren. Uiteraard is de software van BackupAgent er nu ook in een Poolse versie.

"BackupAgent blijft internationaal groeien. Daar is deze nieuwe vestiging wederom een bewijs van", zegt Roland Sars, directeur Sales en Marketing bij BackupAgent. "Ik ben erg trots dat we in korte tijd weer een volwaardige locatie van de grond hebben gekregen en ik heb alle vertrouwen in de toekomst van BackupAgent Polen, in de capabele handen van Krzysztof Szyszka."

"Als ik de Poolse markt bekijk, denk ik dat we met onze software een juweeltje in handen hebben", zegt Krzysztof Szyszka, hoofd van de BackupAgent-vestiging in Polen. "De vraag naar backupsoftware in de Poolse markt neemt zienderogen toe. Met zijn uitgebreide portfolio van online oplossingen voldoet BackupAgent perfect aan deze behoefte. Mede daarom verwacht ik dat deze vestiging een succes wordt."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2579523). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.