Managed hosting door True

BBeyond komt met internationaal bedrijfsnetwerk voor MKB

 

BBeyond introduceert Business Connect voor het koppelen van hoofdkantoren en vestigingen buiten de landsgrenzen. Binnen Nederland was het creëren van een kostenefficiënt bedrijfsnetwerk (IP-VPN) al mogelijk.

BBeyond biedt het MKB vanaf nu ook de kans om buitenlandse vestigingen te verbinden via een veilig en betrouwbaar netwerk. Business Connect is er in 193 landen, tegen een aantrekkelijke prijs.

Grote en kleinere organisaties breiden zich steeds verder uit over de landsgrenzen. In 2005 liet een onderzoek van het Ministerie van Economische Zaken al zien dat bijna één op de tien MKB-bedrijven veelvuldig met partners in het buitenland werkt. Voor deze samenwerkingen over de grens zijn breedbandverbindingen nodig.

‘Steeds meer MKB-bedrijven werken internationaal en hebben hiervoor snelle en beveiligde verbindingen nodig tussen vestigingen in verschillende landen. Wij leveren die nu. In Nederland bieden we dit soort oplossingen, zowel over DSL als over glasvezel, al jaren voor het MKB. Dat we nu ook het MKB internationaal voorzien van connectiviteit is voor ons een logische volgende stap,' zegt Niels van der Tang, productmanager bij BBeyond.

Business Connect verbindt vestigingen zodat er een communicatienetwerk (Virtueel Privé Netwerk) ontstaat dat volledig afgeschermd is van andere gebruikers. Op dit netwerk kan een onbeperkt aantal gebruikers of vestigingen in binnen- en buitenland veilig werken. Dit komt door de toepassing van MPLS en ethernet technologieën.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2554436). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.