Managed hosting door True

Aramiska sluit wereldwijde overeenkomst met BT

 

Aramiska en BT Global Solutions sluiten wereldwijde overeenkomst voor zakelijk breedband via de satelliet.

Aramiska, internet provider van satellietbreedband, en BT Global Solutions hebben een wereldwijde overeenkomst getekend. Aramiska is nu BT’s geautoriseerde leverancier van zakelijk breedband via de satelliet. British Telecom kiest voor Aramiska vanwege de rol die het in Nederland gevestigde bedrijf speelt op het gebied van satellietbreedband. De service van Aramiska vult bovendien de mogelijkheden van BT goed aan.

Na een evaluatieperiode heeft BT Aramiska’s service geselecteerd voor een aantal contracten waar Aramiska’s ervaring en capaciteiten specifieke voordelen heeft en extra toegangsmogelijkheden biedt. BT gaat een aantal bestaande klanten in de overheidssector en financiële dienstverlening naar de Aramiska oplossing overzetten en in deze sector nieuwe klanten werven. Naast deze branches zal de service ook in andere business units van BT beschikbaar zijn.

Volgens Philippe Bodart, CEO van Aramiska, zal de samenwerking met BT onder meer een stijgend aantal grotere bedrijven in de klantenportefeuille opleveren. “Satelliettechnologie wordt traditioneel gezien als een niche technologie voor een geselecteerde markt. Met deze samenwerking laten we de groeiende acceptatie van satellietbreedband zien en de waarde die het voor een bredere markt heeft.”

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/251448). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.