Managed hosting door True

IBM, HP en Dell brengen servers voor MKB

 

Het midden- en kleinbedrijf blijft een belangrijke markt voor computerleveranciers. IBM, HP en Dell brachten allen servers voor het MKB op de markt.

IBM brengt zowel een op zichzelf staande als rack-versie van een single-processor server op de markt met standaardfuncties zoals de mogelijkheid om de serial ATA drives eenvoudig te verwisselen, geïntegreerde IBM ServerRAID 7e RAID-1 voor het dupliceren van de harddrive en de mogelijkheid om het system op afstand aan en uit te zetten.
De introductie van de nieuwe servers van IBM volgt twee dagen nadat HP het eerste system in haar ML100 ProLiant-servers voor het MKB op de markt bracht en kort nadat Dell twee nieuwe single-processor servers, de PowerEdge 750 voor racksystemen en de op zichzelf staande PowerEdge 700.
Het doel van de leveranciers is om klanten in het MKB, die in veel gevallen voor het eerst een server aanschaffen, te voorzien van een instapmodel zonder alle complexe en onnodige functionaliteit van servers voor de grootzakelijke markt. Omdat resellers noodzakelijk zijn om de MKB-markt goed te ontwikkelen hebben de twee indirect verkopende leveranciers nieuwe partnerprogramma’s aangekondigd. IBM investeerd 500 miljoen dollar wereldwijd in trainings- en incentiveprogramma’s voor MKB-partners. HP onthulde in september 2003 haar MKB-strategie, waaronder een speciaal marketingprogramma voor dit segment. Voor de verkoop van servers in het MKB werd een aparte divisie opgezet.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/251127). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.