Managed hosting door True

SNE distribueert Brocade StorageX

 

SNE, distributeur van DataManagement-concepten, is door Brocade, de marktleider in netwerkoplossingen voor het datacenter, aangesteld als nieuwe distributeur.

De overeenkomst richt zich op de distributie van Brocade StorageX, een zelfstandig product. Daarnaast werkt SNE al samen met NetApp voor de distributie van Virtual File Manager (VFM), een OEM-versie van Brocade StorageX, en onderdeel van de NetApp CIFS/VFM-bundel.

Met de ongeëvenaarde groei van bestandsdata en de bijbehorende toename van file servers en NAS-appliances binnen de bedrijfsmuren hebben veel IT-afdelingen tegenwoordig veel te stellen met het beheer van hun bestanden. Er zijn meer bestanden, grotere bestanden, stijgende verwachtingen bij gebruikers en er is minder tijd voor onderhoud en bestandsbeheertaken. Tegelijkertijd zorgt elk apparaat dat ‘eigen' beheer vereist voor een belangrijke toename in de beheerskosten van gedistribueerde omgevingen voor bestandsopslag. Het is daarom belangrijk dat de bedrijfsdata zo efficiënt mogelijk opgeslagen, beveiligd en weer opgehaald kan worden.

Met Brocade StorageX en NetApp VFM bieden Brocade en NetApp een geïntegreerde suite van applicaties om gedistribueerde bestandsdata in heterogene opslagomgevingen en in CIFS- en NFS-gebaseerde bestandssystemen te verzamelen en te beheren in één logisch bestandssysteem. Hiermee hebben IT-beheerders de middelen in handen om het bestandsbeheer in verregaande mate te automatiseren. Brocade StorageX en NetApp VFM ondersteunen een aantal sleuteltaken, zoals datamigratie en -consolidatie, kosteneffectieve business continuity, gelaagde bestands- en dataopslagoptimalisatie, databeheer op afstand, information lifecycle management (ILM), storage optimalisatie en dataclassificatie en -rapportage. Dankzij de ingenieuze opzet van de applicatiesuite kunnen IT-beheerders hun taken uitvoeren, terwijl ze de productiviteit verbeteren door een grotere databeschikbaarheid en vereenvoudigd bestandsbeheer.


"We zijn zeer tevreden met onze overeenkomst met Brocade. Deze partij, een waar A-merk op het gebied van fabric switching, is sterk op het channel gefocust en profileert zich nu ook nadrukkelijk met de producten in haar bestandsbeheer-portfolio", aldus Edgar Beck, CEO van SNE. "Vooral in grootzakelijke IT-omgevingen zien we voldoende mogelijkheden voor Brocade StorageX en voor de CIFS/VFM Migration Edition en Enterprise Edition-bundels met NetApp; daar wordt nog continue gepuzzeld om het beheer van data te optimaliseren evenals de opslagcapaciteit die de data verbruikt. Zeker in combinatie met NetApp kunnen we hiervoor nu een propositie bieden die eindgebruikers zal helpen hun belangrijkste uitdagingen op het gebied van bestandsbeheer weg te nemen."

"Met de aanstelling van SNE als distributeur versterken we ons kanaal; vanwege hun kennis van DataManagement, hun productportfolio en de resellers die ze bedienen. Hun conceptbenadering spreekt ons zeer aan, evenals het feit dat ze reeds meer dan twaalf jaar een succesvolle distributeur zijn op een hun specifieke vakgebied", aldus Timm Hoyt, Directeur File Solutions EMEA bij Brocade. "We verwachten met deze samenwerking dan ook de groei op het gebied van onze file management-oplossingen stevig te versnellen."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2458257). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.