Managed hosting door True

IT Solution Partners zet in op IBM storage

 

IT Solution Partners haakt in op de toenemende vraag naar specialistische commerciële en technische kennis op het gebied van IBM storage oplossingen door het certificeren van zeven commerciële medewerkers.

Naast de technische certificaten die de technische medewerkers van IT Solution Partners al in hun bezit hebben, zijn nu ook zeven commerciële medewerkers gecertificeerd op het gebied van IBM storage oplossingen. Met deze certificering bewijst IT Solution Partners dat naast onze technische, ook onze commerciële medewerkers volledige kennis bezitten van de IBM technologie. Hierdoor is IT Solution Partners nog beter in staat om bedrijven middels totaaloplossingen te kunnen ondersteunen.

"Er wordt in de huidige markt te veel vanuit producten gedacht. Bij IT Solution Partners wordt gekeken hoe we de businessprocessen van onze klanten beter kunnen ondersteunen met behulp van IT oplossingen, met als doel verkrijgen van continuïteit van de bedrijfsvoering. Dit is een fundamenteel sterkere aanpak," aldus Jochem Steman, verantwoordelijk voor de Business Unit Infra Services binnen IT Solution Partners.

Shahrooz Safarghandi, oprichter en algemeen directeur: "Wij hechten veel waarde aan kwaliteit en betrouwbaarheid. Door het certificeren van onze mensen wordt ook de strategische samenwerking met IBM op het gebied van storage vraagstukken benadrukt."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2453425). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.