Managed hosting door True

LENNOX partner HP Data Center Solution Builder

 

LENNOX Europe HVAC heeft aangekondigd dat zij gaat participeren in het HP Data Center Solution Builder Programma.

LENNOX en HP zullen compatibiliteit tussen de LENNOX INNOV@ Close Control airconditioning apparatuur en HP Dynamic Smart Cooling ontwikkelen. Daarnaast zullen zij gemeenschappelijke kennis en ervaringen gaan delen op het gebied van het koelen van datacenters en gezamenlijk potentiële oplossingen ontwikkelen en uitwerken als gemeenschappelijk doel voor de toekomst.

LENNOX is een Europese producent van data center airconditioning apparatuur en heeft recent haar nieuwe INNOV@ Close Control Airconditioning lijn geïntroduceerd op de Europese markt. Gebruikmakend van haar leidende rol als leverancier van energie efficiënte oplossingen in de Benelux heeft LENNOX verschillende "groene" oplossingen op het gebied van datacenter koeling geïntroduceerd.

HP's data center koel oplossing - Dynamic Smart Cooling (DSC) - managet actief de te koelen omgeving om er voor te zorgen dat de juiste hoeveelheid koeling op de juiste plaats komt. Dit energie management systeem maakt gebruik van geavanceerde software die continu van informatie wordt voorzien door een netwerk van sensors verspreid over het datacenter. DSC controleert deze informatie continu en gebruikt deze om het koelvermogen van de Close Control Units te laten moduleren gebaseerd op de vraag naar koeling door de IT apparatuur.

"Met onze gemeenschappelijke focus op energie efficiënte oplossingen was het alleen een kwestie van tijd dat LENNOX en HP zouden gaan samenwerken" Philippe Toulon, Director of European Business Development," LENNOX Europe HVAC.

"HP is blij om LENNOX te verwelkomen op haar groeiende lijst van strategische partners voor het Data Center Solution Builder Program" Jerome Riboulon, EMEA Sales Manager, Power and Cooling and DSC solutions, HP. "Controle over energie consumptie en koeling is een Key Focus voor onze gemeenschappelijke clientèle. Door het gebruiken van LENNOX INNOV@ Close Control Units en Dynamic Smart Cooling van HP introduceren onze gemeenschappelijke afnemers een krachtig instrument voor het beheer van hun datacenter dat daadwerkelijk besparingen op het gebied van energie consumptie brengt.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2451152). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.