Managed hosting door True

Luc Prenen sales manager DHS Informatisering

 

Sinds 1 maart 2008 stuurt Luc Prenen de sales afdeling aan bij DHS Informatisering in Oss. Dat Luc Prenen en DHS elkaar gevonden berust niet op toeval, gezien de jarenlange relatie tussenbeide.

Luc Prenen staat in de markt bekend om zijn ruime sales én technische ervaring binnen de Nederlandse en internationale ICT wereld. Na zijn afstuderen in België is hij gestart bij IBM te Brussel als Project manager, hier is hij in totaal 9 jaar werkzaam geweest. Van hieruit heeft hij de overstap gemaakt naar EMC, waar hij nog eens 8 jaar werkervaring heeft opgebouwd, waaronder 3 jaar als EMEA System Engineer manager. Tijdens deze periode heeft hij de eindverantwoordelijkheid mogen dragen voor een team van engineers op het gebied van Centera Archiving solutions. Als laatste functie heeft hij 2 jaar als Account manager voor de Nederlandse relaties gewerkt. Hij had hierbij een focus op de segmenten lokale overheid (gemeenten en waterschappen), wetenschappelijke en educatieve markt (hogescholen/universiteiten).
Tijdens deze periode werkte Luc nauw samen met de reseller partners, waaronder DHS Informatisering. Samen met deze partners heeft hij vele interessante, technisch complexe projecten tot een goed einde voor alle partijen gebracht.

Zijn ervaring in het begeleiden van projecten op gebied van storage en archiving en daarnaast kennis van de Nederlandse markt, sluiten naadloos aan bij de strategische keuzes welke DHS Informatisering de afgelopen periode heeft genomen. DHS Informatisering ontwikkeld zich steeds verder tot dé partner binnen deze oplossingsgebieden. DHS beschikt ondertussen over een lange lijst van prachtige referenties. Meer informatie over de methodologie van DHS Informatisering, zijn partnerships en de referenties zijn terug te vinden op een speciale website; www.morethanstorage.nl

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2448871). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.