Managed hosting door True

NetApp start MSE programma

 

Storage leverancier NetApp start het MSE (Medium Small Enterprise) programma. Deze richt zich op resellers die NetApp oplossingen verkopen aan bedrijven die tussen de 50 en 500 werknemers hebben.

Dit zegt Sylvan Steen, channel sales representative bij NetApp, in gesprek met CRN. Het MSE programma treedt per 1 mei 2008 in werking. Het MSE programma van NetApp is een formele voorzetting van het 3bees programma, een channelprogramma van NetApp en distributeur SNE. Resellers verkopen in het MSE programma de NetApp FAS 2000 oplossingen in het mkb. Dit zijn storage oplossingen met eenvoudig beheer voor Windows omgevingen.

Naast SNE is ook distributeur Bell Microproducts betrokken in het MSE programma. Het nieuwe programma biedt een opleiding van een halve dag waardoor partners zich snel kunnen certificeren. Als ze de Silver status hebben kunnen ze mee doen aan het VIP partnerpgramma van NetApp.

NetApp is nu op zoek naar meer partners die mee willen doen aan het MSE programmma. Er zal onder andere gerekruteerd worden op de NetAPP Innovation Day, dat op 3 april in Rotterdam plaatsvindt. Steen: "Verder zijn we op zoek naar resellers die bijvoorbeeld HP en Equallogic verkopen."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2444944). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.